We kunnen jouw hulp goed gebruiken

Samen kunnen we nog meer kinderen helpen

DDC heeft vrijwilligers nodig die een team kunnen vormen waarmee tandheelkundige zorg op scholen uitgevoerd kan worden. Een team bestaat uit tandartsen, soms ook  een kaakchirurg, mondhygiënistes, (preventie) assistentes en ondersteuning (dit zijn niet tandheelkundig geschoolde medewerkers voor administratie, sterilisatie en verdere assistentie). We werken in totaal 7 dagen (+1 rustdag). Hoewel de temperatuur soms erg hoog is en de stroomvoorziening het weleens laat afweten,  wordt door goed teamwerk veel werk verzet. De reis en verblijfkosten zijn hierbij voor eigen rekening.

Ben je ouder dan 21,  heb je minimaal een jaar werkervaring en lijkt het je leuk om je hiervoor in te zetten en in een andere cultuur onder primitieve omstandigheden te werken?  Dan is dit vrijwilligerswerk misschien wel iets voor jou!

Door jouw inzet krijgen anderen een betere mondgezondheid waardoor de kwaliteit van leven zal verbeteren. 
Heb je interesse om in een tandheelkundig team mee te werken, meld je dan hiernaast aan. We begrijpen dat je misschien vragen hebt. Wij zullen daarom na aanmelding telefonisch contact met je opnemen. 

 

Meld je nu aan als vrijwilliger

Vul het onderstaande formulier in.
captcha