We gaan naar   ….    School. Dit is een school met ca …. leerlingen.

Pijnklachten van volwassenen uit de omgeving, ouders en leerkrachten worden ook door ons behandeld.

De school ligt ruim .. minuten rijden van het hotel.

Werkkleding

We dragen de T-shirts van de Stichting met daaronder een witte/zandkleurig lange broek.

Dichte schoenen, waar je uren op kunt staan en geen blessures krijgt door vallend materiaal.

Materialen

Alle benodigde materialen zijn aanwezig en zitten in kisten, die genummerd zijn. Er zijn lijsten van de inhoud die worden opgehangen. Graag de materialen die niet gebruikt worden in de daarvoor bestemde kist laten zitten. Je ontvangt meer informatie als we op de school aankomen.

Eten/drinken

Het is belangrijk om veel water te drinken. Zorg dat je altijd je eigen flesje (naam erop zetten) in de buurt hebt. We adviseren om geen ijskoude dranken te drinken, hoewel het aanlokkelijk lijkt, als je oververhit uit het busje stapt. Ook geen ijsklontjes in je drankjes, het water wat hiervoor gebruikt wordt kan onbetrouwbaar zijn.

Het drinken van Cola en Tonic is aan te raden. Deze soft-drinks bevatten stoffen, die diarree kunnen tegen gaan. Cola en Tonic is aanwezig tijdens de uitzending. We adviseren het flesje in een beker over te gieten. Tijdens de preventielessen wordt er aandacht besteedt aan de gezondheid van softdrinks. Practice what you preach! 

Voor de lunch nemen we vanuit het hotel pannenkoekjes, hardgekookte eieren en fruit mee. Dat wordt de avond tevoren besteld. Tijdens het ontbijt kun je zelf brood smeren en daarmee de lunch aanvullen. Op locatie is soep, thee, koffie aanwezig.